Inilah Dia Ruang Mewah Buat Bakal Baby Mak Iti,Semua Barangan Untuk Baby Girl Yang Comel Sudah Tersedia

Bagi anda yang pernah melalui pengalaman mengandung dan juga bakal melahirkan bayi yang pertama,ia satu saat yang di tunggu-tunggu dan membahagiakan hati.Betul tak? Apatah lagi kalau sudah bertahun-tahun kahwin,akhirnya barulah doktor sahkan mengandung setelah banyak cara perubatan di usahakan.Mesti anda akan sangat happy.

Itulah yang di lalui oleh Ds Siti Nurhaliza atau lebih mesra di kalangan keluarga di panggil dengan nama Mak Iti. Mak Iti sekarang sedang sarat mengandung dan menunggu detik untuk melahirkan babynya.

Kaki Mak Iti pun dah makin besar dan bulat.Katanya dia dah tak muat untuk pakai selipar sendiri melainkan dengan meminjam yang suami punya.

Mak Iti nampak sangat teruja kerana bayi yang bakal lahir nanti di jangka adalah bayi perempuan. Untuk Ds Khalid, bulan hadapan dia akan dapat zuriat perempuan yang pertama melalui perkahwinan dengan Mak Iti kerana anak-anak dari perkahwinan yang dulu kesemuanya anak lelaki.Macam biasa, persediaan untuk menyambut baby girl mestilah sudah siap sedia.

Tengoklah semua barang ini, semua nampak comel. Banyak hadiah yang di berikan ramai orang buat baby girl yang bakal lahir nanti.Mak Iti juga sudah siap sedia dengan barangan buat dirinya sepanjang bersalin.Macam-macam ada.

Bilik baby yang nampak mewah dan sangat comel pun sudah ada. Alah cutenyer bilik baby girl Mak Iti ini. Bertuahnya baby girl tu kan? Mak Iti di jangka bersalin bulan Mac depan. Semoga semuanya selamat dan doakan semoga Mak Iti dan baby girl sihat nanti.

Kredit: Kisah Dunia