‘Rupanya ‘Patient’ Tu Encik Suami’- Kejutan ‘Cemas’ Ustaz Don Daniyal Sempena Hari Lahir Isteri Tercinta, Sweet Habis!

Nama penceramah selebriti, Ustaz Don Daniyal bukanlah satu nama asing di kalangan rakyat Malaysia kerana ceramahnya sering kali meninggalkan kesan mendalam kepada sesiapa yang mendengarnya. Gayanya unik serta bersahaja, tidak hairanlah Ustaz Don sering kali muncul di kaca television serta menjadi tetamu jemputan di kebanyakan majlis ilmu.

Namun siapa sangka, penceramah seperti Ustaz Don juga merupakan seorang suami yang sweet. Masakan tidak, baru-baru ini Ustaz Don telah membuat satu kejutan bersempena dengan hari lahir isterinya, Dr. Husna Zahry. Ustaz Don telah menyamar sebagai pesakit di hospital Dr. Husna sebelum keluar membawa sejambak bunga . Fuhh memang tak sangka Ustaz Don ni sweet juga orangnya.

Menyamar jadi pesakit

Lagi foto kejutan hari lahir Dr. Husna


Respon netizen

Fuh memang bersemut kalau kita tengok surprise daripada Ustaz Don ni kan? Beruntung Dr. Husna dapat suami sweet seperti Ustaz Don ini. Apa-apa pun Admin pon nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada Dr. Husna. Semoga hubungan Ustaz Don dan Dr. Husna berkekalan hingga ke Jannah.

Sumber: Dr.Husnazahry Via ohbulan