‘Bertudung Untuk Tutup Aurat, Bukan Untuk Fesyen’- Leteran Kelakar Lelaki ‘Pisang’ Tunggu Girlfriend Bersiap

 

Siapa yang ada isteri atau teman wanita pasti tahu azab betapa lamanya kita sebagai kaum lelaki ni tunggu mereka untuk bersiap. Kadang-kadang tu sampai 2 jam tak sudah-sudah make up, betulkan tudung, salin pakaian dan macam-macam lagi.

Kalau anda yang jadi ‘mangsa’ menunggu tu selalunya apa anda akan lakukan? Jom kita baca leteran lelaki ini untuk teman wanitanya. Rasanya dia ni dah pendam perasaan dalam masa yang lama, sampai apa yang dia cakap pun dah ke laut.

‘Lelaki bila dah bengang menunggu perempuan siap’

Paparan skrin diatas telah dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter bernama Nuridayu dimana dia berkongsi perbualan whatsapp yang dihantar oleh teman lelakinya.
‘Semoga 2018 ni boleh belajar hargai masa diri sendiri..’


‘Kita bertudung untuk tutup aurat, bukan untuk fesyen..’


Nasib dapat boyfriend sabar macam tu

Sumber: Twitter